"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности на ул. "Кукуш“ 1, жк. "Захарна фабрика“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: ул. "Билянини извори“, бл. 56, бл. 57, бл. 58 и фирма "А1 България“ ЕАД, съобщиха от дружеството.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Кукуш“ на кръстовището с ул. "Билянини извори“.

Във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по ул. "Днепър“, жк. "Надежда“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района между ул. "Христо Силянов“, ул. "Ген. Никола Жеков“ и ул. "Търговска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Търговска“ на кръстовището с ул. "Днепър“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.