Певицата представи музикално-театрален спектакъл, влизайки в ролята на вуду жрица под акомпанимента на 8 виолончела
Спектакъл на тъмно, под звуците само на чело и кадифен глас, омагьоса българската публика в зала 1 на НДК по време на концерта на IMANY в столицата.

Певицата се завърна за пореден път пред родните фенове, като сега заложи на един по-различен спектакъл. Сцената бе в приглушена светлина и само образите на музикантите и IMANY създадоха обстановка, наподобяваща истински сюжет на театрално-музикален спектакъл.


Изпълнителката се появи в черен тоалет, но бързо смени визията и излезе и с любимото червено, за което казва, че е любимият й цвят, който я кара да се чувства женствена. Неслучайно тя е с червен тоалет и на обложката на последния й албум, озаглавен – „Voodoo Cello”.

Анита Иванова

Най-новите си песни тя представи, влизайки в ролята на вуду жрица, под акомпанимента на 8 виолончела.



IMANY изненадата публиката, като представи обичани песни на други изпълнители, под съпровода на великолепните музиканти.

Виолончелисти станаха от столовете си, за да свирят прави и да танцуват на сцената

Анита Иванова

Публиката в залата чу в нейно изпълнение хитът на Мадона – „Like a Prayer”, както песни на Imagine Dragons, TATU, Бони Тейлър, и други.

„Липсвахте ми“, призна на финала певицата, която не беше идвала в България отпреди разгара на пандемията. България е една от спирките от европейското турне на френската изпълнителка, която е споделяла не един път, че нашата държава е сред любимите й и тук публиката е много мила.

Разбира се, за българските си почитатели снощи (2 юни) IMANY излезе за бис, като представи всеки един от осемте музиканти-магьосници и изпя финалните песни "Don’t Be So Shy" и "You Will Never Know", с които каза на публиката: „Довиждане, до следващия път“...

Анита Иванова