/ iStock/Getty Images
На  19 август 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „ Георги Бенковски“ от ул. „Могила“ до ул. „Масларица“
-ул. „Рашовец“ от ул. „Св. Спас“ до ул. „Георги Бенковски
-ул. „Могила“ от ул. „Св. Спас“ до ул. „Георги Бенковски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Могила“ на ъгъла с  ул. „Георги Бенковски “. 

На  19 август 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „4-та“ кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „4-та“ от ул. „61-ва“ до бул. „Ботевградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „4-та“ №11.

На  19 август 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Презвитер Козма“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Презвитер Козма“ от  ул. „Св. Теодосий Търновски" до  бул. „Черни връх"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Презвитер Козма“ на кръстовището с ул. „Теодосий Търновски“. 
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.