Премиера на „Предпоследното стъпало” на сливенска сцена
Премиера на „Предпоследното стъпало” на сливенска сцена / netinfo

Ани Михайлова от „Шоуто на канала” е звездата в представлението на Сливенския драматичен театър „Предпоследното стъпало”, чиято премиера ще се състои на 20 ноември, вторник. Режисьор на спектакъла по пиесата на италианския драматург от ливански произход Сами Файад е проф. Андрей Аврамов. Това е сатирична комедия, която поставя морални проблеми на нашето съвремие и изследва механизма на покварата.

В битката между нравствеността и безчестието, на „Предпоследното стъпало” с Ани Михайлова и Андрей Аврамов ще бъдат артистите от сливенския театър Августин Демерджиев, Димитър Костадинов, Николина Янчева и Ивайло Иванов.

На сливенската публика новият спектакъл предлага забавни минути, изпълнени със свеж и интелигентен хумор, в които абсурдните комични положения извират от виртуозната компилация между комедията на ситуациите и комедията на нравите. Според режисьора Андрей Аврамов, „предпоследното стъпало” е най-коварното стъпало в моралните устои на човека: „Стъпиш ли на него, можеш да се озовеш в рая на мечтите, но ... можеш да попаднеш и в бездната на изкушенията.”