инвеститор
инвеститор / Областна администрация-Ямбол
По покана на областния управител на област Ямбол г-н Димитър Иванов на посещение в област Ямбол пристига посланикът на Китайската народна република в Р България Н.Пр. Джан Хайджоу.

Първото официално посещение на Н.Пр. посланикът на КНР е предвидено през следващата седмица. По време на визитата Н.Пр. Джан Хайджоу ще се срещне и разговаря, както с областния управител и неговия политически екип, така и с кметовете и представители на местната власт от петте общини на областта

. Откриване на възможности за установяване на партньорски отношения между нашия регион и провинции от Китай, това е една от целите, който си поставя областния управител.  Икономика, инвестиции, култура, туризъм, земеделие, това са част от темите, които ще бъдат обсъдени и секторите, в които ще се търсят пресечни точки и партньорства по време на срещите и разговорите с местните власти.

Н.Пр. посланикът на КНР Джан Хайджоу ще има удоволствието да се запознае и с народните традиции и обичаи на региона, свързани с кукерите и участва в откриването на Международния маскараден фестивал „Кукерландия“.