ОбС Болярово поиска предсрочно прекратяване на пълномощията на общински съветник
ОбС Болярово поиска предсрочно прекратяване на пълномощията на общински съветник / Общински пресцентър Болярово

На свое редовно заседание на Общински съвет Болярово прие бюджета на общината за 2013, програма за управление и разпореждане с общинска собственост за 2013 година и програма за развитие на читалищната дейност през 2013 година. На сесията бяха одобрени план-сметка на Звено към дейност "Селско стопанство, горско стопанство, лов и риболов, програма за развитие на читалищната дейност през 2013 година; план за действие в изпълнение на Областната стратегия за интегриране на български граждани от ромски произход и други граждани в уязвимо положение за 2012 - 2020 година.

Сред останалите предложения бяха одобрени и категоризиране на жилища общинска собственост според предназначението им; годишен отчет на Местната комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община  Болярово за 2012 година.

Общинските съветници приеха да бъдат изпратени документи на Общинската избирателна комисия с искане за предсрочно прекратяване на пълномощията на общинския съветник Явор Малчев.