На три места в Ямбол ще уволняват Станишев
На три места в Ямбол ще уволняват Станишев / netinfo
Кампанията “Аз съм европеец” ще стартира в Ямбол точно в 11 часа на 6 септември пред символа на града –Безистена. Това съобщиха на нарочна пресконференция местните лидерите на партиите, организирали кампанията. Подписката “Заповед за уволнение” ще се предлага на вниманието на ямболци и гостите на града до 21 септември.

В заповедта се посочва, че правителството на Сергей Дмитриевич Станишев се освобождава от работа на три основания- корупция по всички етажи на властта, некомпетентност в управлението на държавата и провал на членството на България в ЕС.

“Всеки гражданин, който подкрепя кампанията, може да попълни такава заповед и да я подпише”, призова областният координатор на ГЕРБ Александър Стойков.

Това правителство е вредно за България и то трябва да си иде, бе категоричен и областният лидер на ДСБ Петър Нанев, а синият областен лидер Живко Желев съобщи, че подписи освен на източната страна на Безистена ще се събират и в няколко изнесени пункта в града – в к-с “Г. Бенковски”, срещу Търговския домв центъра и пред хипермаркет Кауфланд.

За ямболска област са пратени 20 000 “заповеди”, но при нужда ще бъдат доставени още, увериха лидерите на трите десни партии.