пенсионери
пенсионери / община Нова Загора
Kметът на Нова Загора Николай Грозев проведе срещи с членовете на Пенсионерски клуб „Златна есен“ и Пенсионерски клуб „Загоре“. Целта на изнесените приемни бе да се обсъди извършеното през изминалата година и да разгледат проблемите на хората от златната възраст. Градоначалникът запозна присъстващите с предстоящите проекти и инициативи и обобщи Капиталовата програма за 2018 г..

Продължават срещите на кмета на Нова Загора с пенсионерите

На срещите присъства и заместник-кметът Светла Стоянова, която представи Културния календар на Общината за настоящата година. Тя покани пенсионерите да се включат в събитията за месец януари, като им благодари за тяхното активно участие досега.

След изчерпателните изказвания и отговарянето на всички зададени въпроси, хората от третата възраст сърдечно благодариха на Общинското ръководство за всичко направено до момента в новозагорска община и заявиха своята подкрепа за в бъдеще. От своя страна кметът Грозев заяви, че винаги са добре дошли при него и приема отворено техните критики и съвети за благото и просперитета на града ни.