Подаръци
Подаръци / Община Нова Загора
Кметът на Нова Загора поднесе подаръци на първото инвитро бебе. 40-дневният Пресиян беше гост на кмета Николай Грозев.

Щастливото семейство Диян и Галя Генчеви изказа  своята сърдечна благодарност за оказаното съдействие за изследване и процедури, свързани с лечението на безплодие и провеждане на инвитро.

Подаръци
Община Нова Загора

Още преди три години Община Нова Загора предприема мерки за финансово подпомагане за изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодие на семейства с репродуктивни проблеми. 

Пресиян е първото бебе, чийто родители успешно се възползваха от предлаганата от Община Нова Загора финансова помощ и успяха да сбъднат мечтата си. Кметът Николай Грозев и заместник-кметът Светла Стоянова поздравиха семейство Генчеви за успешното раждане на първородния им син, като им връчиха множество подаръци с пожелания да е жив и здрав, весел, щастлив, възпитаван с много любов и топлина. 

Диян и Галя благодариха още веднъж на ръководството на общината за подкрепата и проявеното внимание и уважение, като пожелаха добрите намерения на градоначалника и неговия екип да се увенчаят с успех, за да сбъднат съкровеното желание и на други семейства с репродуктивни проблеми.