Капитанът Коста Янев се завръща за мача срещу Спартак днес
Капитанът Коста Янев се завръща за мача срещу Спартак днес / netinfo

Мирослав Миндев ще пропусне днешната среща на ОФК Сливен срещу отбора на Спартак / Вн/ заради натрупани картони. След изтърпяно наказание в отбора се завръщат капитанът Коста Янев и Петър Стоянов. В състава няма контузени футболисти. Главен съдия на мача е Станислав Тодоров.

Някой е решил да създава интриги и пуска в публичното пространство да се върти името на Люпко Петрович като треньор на Сливен, коментира още в понеделник Йордан Лечков. Имаме прекрасен специалист в лицето на Георги Дерменджиев, който е млад и амбициозен човек. Не само че не коментираме друг треньор, но и коментираме с него какви попълнения ще взимаме през лятото и правим селекция. Ние не правим трагедия от загубата с ЦСКА. Треньорът не е виновен и за загубата в Пловдив, той ли изтърва3-4 гола?”, попита Лечков.Треньорите не играят, каза Лечков като отговор на въпрос дали Дуци Симонович ще търси реванш с отбора на Спартак за освобождаването си от поста в Сливен.

Срещата със Спартак е с начален час 15.30 часа, а билети ще се продават на касите на ст.”Хаджи Димитър” от 13.00 часа. Цената на билетите е 3 лева.