И. Иванов: Целта е да приватизират Комунални услуги
И. Иванов: Целта е да приватизират Комунални услуги / netinfo

“Целта е общинското дружество “Комунални услуги” Сливен да бъде приватизирано, продадено или е обещано да бъде дадено на някой.” Така управителят на общинската фирма Иван Иванов коментира пред Дарик отвореното писмо на ръководство на община Сливен до Общинския съвет за вземане на отношение към неизпълнението на договорни отношения, законови и финансови нарушения от страна на поверената му фирма.

”Единственият арбитър, който в момента може да разреши проблема това е съда,” каза Иванов. Според него изнесената информация, че фирмата не е почиствала претоварната станция за битови отпадъци в ромския квартал “Надежда” не отговаря на истината. Той заяви, че тази претоварна станция е чистена по два пъти на месец, но в нея са изхвърляни животински и строителни отпадъци за които фирмата нямала ангажимент.

”Окосяването на зелените площи в града не лежи на съвеста на “Комунални услуги”, сега извършваме животоподържащи операции – поливаме, оставяме хора да работят, но не знаем с какво ще им платим, ” допълни Иванов.