Болярово
Болярово / община Болярово
ФК „Ботев“ – Болярово се наложи със 6:0 над ФК „Кабиле“ – село Кабиле. Футболната среща съвпадна с началото на мероприятията на Празника на град Болярово (26 октомври – Димитровден), които започнаха с мотошоу по-рано през същия ден.

  Не беше лесна оспорваната среща с новите в групата „Кабиле“, която завърши с 1:0 на полувремето. Авторът на единственото попадение бе капитанът Янчо Стоянов. За жалост, второто попадение на младия и перспективен нападател Калоян Иванов, бе отменено поради засада.

Болярово
община Болярово


Още в началото на първото полувреме, за резултат 2:0 допринесе Стоян Недев. Отново Калоян Иванов бе точен за резултат 3:0. А следващите три попадения бяха на Григор Петров. Хеттрикът на нападателят даде сериозна заявка за бъдещите победи на отбора на боляровци, които завършиха срещата с играч по-малко, поради получените два жълти и съответно червен картон на Димитър Станков.

За резултат без загуба до момента, водят не само завръщането на Георги Христов и Григор Петров, който несъмнено е от героите на срещата, но и новите попълнения, сред които и вратаря Петър Гаргов, който внесе коренна промяна в цялостната игра на момчетата на „Ботев“, на които предстоят две срещи с предхождащите ги в класирането – ФК „Искра“ – с. Симеоново и ОФК „Елхово“ – град Елхово.