Дуци: Ще играем по-добре и по-добре, а от догодина мачкаме
Дуци: Ще играем по-добре и по-добре, а от догодина мачкаме / netinfo

Със сигурност ОФК Сливен ще остане в "А" група. Това заяви пред Дарик спортно-техническият директор на клуба Драголюб Симонович. Той каза, че тимът ще играе добре през пролетта, но дали ще бъде в този състав е рано да се каже. Драголюб Симонович не отрече, че промени в отбора ще има и някои играчи може да напуснат, а съставът да се подсили с нови. Той допълни, че феновете на отбора няма да чакат много, за да се видят новото лице на отбора.

По думите му не трябва във футбола да се разчита на случайности, има и късмет. Затова треньорският щаб и футболисти работят да се намалява процента на късмета. Трябва качеството на футболистите да се подобрява и отбора да играе добре, заяви спортният директор. Симонович определи жребият на Сливен срещу Пирин (Бл) за Купата на България като нито лесен, нито труден. По думите му е добре сливенските футболисти да играят такива мачове, защото така специалистът ще прецени качествата на футболистите.

„Сливен може да победи, може и да падне. Важно е отборът да покаже добра игра. Тимът ще играе по-добре и по-добре, а от догодина ще мачкаме", увери Драголюб Симонович.