Б. Борисов: Оценявам загрижеността на Първанов
Б. Борисов: Оценявам загрижеността на Първанов / БГНЕС, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не се е шегувал днес по- рано с изказването си, че уважава мнението и позицията на бившия президент Георги Първанов. „ Абсолютно оценявам загрижеността му с това, което става с БСП, защото една подобна партия не може да си позволи ДПС да я изнасилва непрекъснато. Не може да си позволи и Атака да е балансьора в България. Те показаха, че нямат никакъв потенциал от кадри“, коментира още Борисов.

По думите му  Георги Първанов е много сериозен и тежък противник. В най-тежките си отношения като президент и премиер, що се касае за дипломати, външна политика, служби за сигурност и други основни теми, той е поглеждал държавнически.

Бойко Борисов  призова „всички да се организират и управляващите в момента незабавно да си отидат. След това щетите ще са такива че няма оправяне.

Борисов присъства на Отчетно-изборното събрание на общинската организация на ГЕРБ – Сливен. След това той ще проведе среща и с общинските координатори на структурите на ГЕРБ от цялата област Сливен. На срещата  присъстват също кметове и общински съветници от областта, избрани с листата на ГЕРБ и членове на партията.