Руски песни, БГ естрада и световни поп хитове на концерт на трио „Тенорите” в Шумен
Руски песни, БГ естрада и световни поп хитове на концерт на трио „Тенорите” в Шумен / netinfo

Мъжкото трио „Тенорите" ще изнесе гала концерт в Шумен в 19:00 часа на 10 март. Събитието ще се проведе в зала „Младост". Трио „Тенорите" гостуват в града ни по покана на организатора на културни събития Николай Недеков и ОП „ОЖИ" след успешна поредица от концерти в цялата страна. За гала концерта в зала „Младост" ще бъде изградена сцена със специално сценично осветление.
Определят трио „Тенорите" като момчетата с вълшебни гласове. За тях казват, че съчетават изисканата визия и съвършеното романтично звучене, обясняват организаторите.

Трио „Тенорите" се събират по инициатива и идея на Кирил Илиев, който слива гласовете на трима млади и амбициозни изпълнители - Кирил Илиев - тенор, Александър Господинов - тенор и Илиян Недев - тенор, в богат и цветен репертоар. На концерта в Шумен ще прозвучат любими руски песни, класически изпълнения, българска естрада и световни поп хитове.

На концерта почитателите на формацията ще имат възможност да закупят и издадените от тях дискове с руски и с класически изпълнения.

Билети на цени от 10, 12 и 15 лв. в зависимост от местата. Ще бъдат предлагани в зала „Младост" от 10 февруари.