Полицаи с награди за професионалния празник на МВР в Търговище
Полицаи с награди за професионалния празник на МВР в Търговище / netinfo

За проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения, с “Обявяване на благодарност” и с 5 дни допълнителен платен отпуск от главния секретар на МВР гл. комисар Павлин Димитров са наградени двама служители на ОДП - Търговище. Това са комисар Николай Бойчев, началник сектор “Охранителна полиция” в отдел “Опазване на обществения ред и превенция” в ОДП-Търговище, и инспектор Светлозар Тодоров от група “Противодействие на престъпността” в РПУ-Попово.

Четирима служители на дирекцията са наградени с “Обявяване на благодарност” и с допълнителен платен отпуск от 3 дни от директора на национална служба “Полиция” Красимир Петров. Това са Кирил Кирилов от група “Териториална полиция” в РПУ-Търговище, Евгени Георгиев от сектор “Опазване на обществения ред и превенция” в РПУ-Търговище, Свилен Димитров от група “Противодействие на престъпността” в РПУ-Попово, и Светослав Дяков от група “Пътен контрол” в РПУ-Търговище.

За постигнати високи резултати при изпълнение на служебните им задължения, за проявена инициативност и професионализъм с “Писмена похвала” от директора на ОДП-Търговище са наградени 49 служители на дирекцията.