/ СК "Шуменска крепост"

Петима състезатели от СК "Шуменска крепост" ще бъдат част от националния отбор на България на предстоящото Световно първенство по кикбокс за кадети, съобщиха от клуба. 

Събитието ще се проведе в Италия от 15 до 23 септември. Част от треньорския екип ще бъде и наставника на тима Галин Методиев, който заема длъжността помощник треньор в представителната ни гарнитура .

Полина Галинова ще се състезава в стил К -1 кат. 60 кг., Виктор Иванов ще бъде с участие в стил К -1 кат. 54 кг., Георги Атанасов в стил лоу кик кат. 60 кг., Димитър Стоянов в стил лоу кик кат. 63,5 кг, а Никола Николов в стил лоу кик кат. 71 кг.

СК Шуменска крепост
netinfo


От 24 септември до 1 октомври в румънския град Клуж - Напока ще се проведе Европейския шампионат по муай тай на организацията W.M.F. Трима бойци от СК Шуменска крепост ще представят страната ни на този форум.

Християн Тотев ще се състезава в кат. до 86 кг., Иван Иванов в кат. до 91 кг., а Пламен Борисов в кат. 91+ кг. В началото на септември те заедно с останалата част от националната ни гарнитура ще проведат подготвителен лагер сбор.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари