Младеж и девойка са намерени починали в гараж в Търговище
Младеж и девойка са намерени починали в гараж в Търговище / DarikNews.bg, архив

С трагедия започна новата година в Търговище. 23-годишен младеж и 20-годишно момиче са били намерени починали в гараж. За инцидента, станал в ранния следобед на 1 януари, съобщава ОД на МВР Търговище в днешния си бюлетин.
Младежът, който е бил родом от близкото до Търговище село Овчарово, празнувал идването на Новата година с приятели. Излязъл от тържеството и след като не се върнал, друг от компанията тръгнал да го търси. Така се натъкнал на починалите в гаража и сигнализирал полицията.
Когато дошли органите на реда, двигателят на автомобила все още работел. Колата - „Фолксваген Голф", била собственост на починалия младеж.
По време на огледа на място следи от насилие не били намерени. Това било потвърдено по-късно и от д-р Владимир Горанов, който извършил аутопсията. Според него, причина за смъртта и при двамата е вдишване на изгорели газове от автомобила.
Версиите по които работят следствените органи са всички възможни, но най-вероятни са самоубийство или нещастен случай, допълват от Полицията в Търговище