Лошото време затруднява подготовката на Волов
Лошото време затруднява подготовката на Волов / снимка: Дарик-Шумен
Лошото време затруднява подготовката на Волов
25340
Лошото време затруднява подготовката на Волов
  • Лошото време затруднява подготовката на Волов

"Зимната подготовка на Волов не върви никак добре, изоставаме", това заяви в интервю за Дарик старши треньорът на шуменци Валери Венков. По думите му, на този етап се набляга на тренировки във фитнеса и леки кросове.

Заради лошото време и падналия сняг са пропаднали контролните срещи с Локомотив - София и Пирин, които трябваше да се играят в Албена. Под въпрос са и други уговорени мачове. „Липсва ни игрова практика, дай Боже времето да се оправи, целия месец без контрола е загубено време" допълни Венков.

Вече шестима са новите футболисти в отбора на Волов, в момента тренира група от 22 играча, каза още той. След като в началото на месеца се завърнаха Станимир Станев-Джани, Христо Янков и Тодор Жечев, в началото на седмицата към отбора са се присъединили Христо Банчев, Мартин Ваклиснки и голаджията Захари Василев. „Няма да се разделяме с някои от футболистите играли през есента", уточни още Венков. По думите му, потенциалът на отбора е класиране между 8 и 10 място след края на сезона на Източна Б група.

Какво още каза старши треньорът на Волов за зимната подготовка на отбора чуйте в прикачения звуков файл.