/ dariknews.bg

Газова бутилка рани мъж в Шумен. На 13 януари, в 08:17 часа бил приет сигнал за инцидент с газова бутилка в апартамент на втори етаж в жилищен блок на ул. “Септемврийско въстание“ в Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип.

Неизправно газово отопление подпали дом в Царев брод

Изяснено било, че поради неправилно боравене с газова бутилка било допуснато изтичане на газ, и възникнала експлозия. Пострадал е 55-годишен мъж. След преглед в МБАЛ- Шумен била установена фрактура на прешлен. Настанен е за лечение в болничното заведение без опасност за живота. Унищожено е около 5 кв. метра остъкление на балкона.

По време на неделното дежурство е оказано съдействие за пренасяне на болен мъж от дома му до линейка в Шумен, погасени са два пожара в контейнери за смет в Нови пазар, в сухи треви край село Средня и в комин в жилище в Шумен.

Дядо взриви тераса, проверил за теч на газ с кибрит

Всички са без щети. Малко след полунощ е оказана техническа помощ на водач на лек автомобил БМВ на разклона за автомагистрала „Хемус“, в посока от Нови пазар към Шумен. Акумулаторът на автомобила бил отстранен след възникнал технически проблем.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.