Демонстрации по карате, викторини и изненади за Деня на детето в Царев брод
Демонстрации по карате, викторини и изненади за Деня на детето в Царев брод / sedmica.bg

Денят на детето - 1 юни, ще бъде отбелязан с редица забавления и изненади за най-малките в ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Царев брод. Празничната програма ще започне в 17:30 часа , където в обновяващия се двор на училището ще се проведе тържество за приключване учебната година на ІІ, ІІІ и ІV кл., съчетано с 1 юни.

В 15:00 часа в актовата зала като откупка малките ученици ще гледат представление на ДКТ "В. Друмев" - "Тримата братя и златната ябълка". Преди началото ще бъде подредена, организираната за първи път кулинарна изложба.

В сборната програма ще има демонстрации от СК "Киокушин"-Шумен /с личното участие на Дидо Димитров и Стоян Обретенов/, ученическа рок група, а с родолюбивий комитет "Крум Страшний"и Милена Георгиева от къщата музей "П. Волов", заедно с ученици от четвърти и пети клас ще бъде направено "Годишното иСпитание". Тематиката на въпросите е изцяло свързана с нас, с историята на училището, читалището, селищата ни, манастира, с 95-тата годишнина на училището.

За учениците ще има различни подаръци, както и награди за спортни успехи и свързани с учебната работа и резултатите от нея.

Ще се отбележат и новите придобивки в двора - осем пейки, постоянно позиционирани на три места, кът за майки и малки деца, нови плочки, както и монтирането на нова основа на стойка за паркиране на пет велосипеда и нови лед прожектори в двора.