ВМРО
ВМРО
Всички социологически проучвания показват, че от патриотичното пространство единствено ВМРО ще успее да излъчи свои представители в следващия европарламент.

За патриотите не е от значение, че са впрегнати пет-шест по-малки формации, чиято единствена цел е да нанасят удари. ВМРО умее да наказва, но умее и да прощава, когато се налага. Това се отнася за останалите партньори от „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ“, които постоянно сипят несправедливи обвинения по наш адрес. Необходимо е да се подходи разумно и отговорно, поемайки тежкият ангажимент да се представляват всички български патриоти в Европейския парламент. За ВМРО това е чест и отговорност.

„Нашите крамоли нека остават у нас и да се пишат на съвестта на всеки. Навън, в ЕП, ние представляваме всички. И сме едно!“ – казват войводите.

ВМРО има шансове да получи повече гласове от ДПС – това показва социологията. Сега е моментът да се гласува мощно в обединение срещу ДПС. Само заедно можем! ДПС отново започна да говори за задължително изучаване на турски, включи се дори турският посланик. Ако патриотичния вот се разпилее, то тези хора ще успеят. Неслучайно девизът на ВМРО е: „Единство и сила!“

Повечето кандидати в останалите листи през отминаващата предизборна кампания се концентрираха върху брюкселски жаргон, говорейки за „дигитализация“. Това са хора като Сергей Станишев, Радан Кънев и Стефан Тафров. За съжаление ЕНП, ПЕС, АЛДЕ са еднакво безразсъдно либерални. Има една единствена ефективна алтернатива – с реален шанс да пробие това статукво – листата на ВМРО. Нека помним, че независимо дали се гласува за БСП, ГЕРБ, ДПС, ДБ е все едно и също – това е брюкселският чиновнически модел.

С БСП идва хаосът. Затова войводите предлагат опция, която носи и промяна, нова енергия, младост, но в същото време излъчва разум и сигурност. Гласът за Джамбазки е глас за здравия разум. Същият здрав разум, който днес обединява патриоти от цяла Европа. Не за да бъде разрушена Европа, а за да се запази. Статистиката явно показа, че в завършващия мандат на ЕП Джамбазки е българският евродепутат номер едно. Листата на ГЕРБ можеше да изглежда по съвсем различен начин, но не стана. Наложи се разбирането за някаква „европейска“ линия. Затова, истинските десни хора застанаха сред нас.

За нови лица и за сигурност у нас, за Европа на нациите, гласувайте с номер 3 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!