ГЕРБ, СДС и ДСБ уволняват правителството
ГЕРБ, СДС и ДСБ уволняват правителството / netinfo
Българското правителство трябва да понесе отговорността за спрените пари от Еропейските фондове и да се съобразява с тези, които го избират. Избиратели трябва да дадат своята оценка и ако те са съгласни с мотивите в нашата подписка, то това ще бъде най-доброто за отрезвяването и приземяването на високомерието, което демонстрират управляващите. Това заяви лидерът на партия ГЕРБ Цветан Цветанов при полагането на подписа си върху националната протестна подписка под формата на „Заповед за уволнение” на правителството в Русе организирана от ГЕРБ, СДС и ДСБ пред Паметника на свободата.

Българското правителство с азиатско-ориенталското си управление ни отдалечава от европейските ценности, които са най-добри за развитието на страната ни, заяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Надявам се, че премиерът Станишев след като получи препис от заповедта, ще се съобрази с мнението на българските избиратели, ще подаде оставка и ще насрочи предсрочни парламентарни избори.

Няма как правителството да навакса за няколко месеца това, което пропусна през последните три години, смята Цветанов. Избрахме да протестираме с химикалки а не със сопи, защщото не искаме хаос в страната. Не искаме обаче и правителството да ни води към хаос и висока инфлация, което се случва винаги, когато БСП ни управлява, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Днешната дата бе избрана не случайно, каза още цветанов. Ниие искаме да обединим всички граждани, които имат своите европейски ценности като приоритет за развитието на страната ни.

Днешният ден е повод да се разбере, че можем да бъдем заедно в стремежа си да помогнем на българското общество да живее по-добре и да излезем от кризата, в която ни вкара вредното тройно управление, каза лидерът на ДСБ в Русе д-р Теодора Константинова. Няма проблем да се случи обединението вдясно. На днешния ден видяхме, че има алтернатива на сегашното управление и това е едно дясноцентристко управление, което предстои, категоричен бе председателят на СДС-Русе д-р Теодор Оджаков.