Петев: Бяхме с ниво над другите, всички да се извинят на Славия
Петев: Бяхме с ниво над другите, всички да се извинят на Славия / БГНЕС

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе изключително щастлив след драматично спечелената втора титла за втора поредна година.

„Трябваше да имаме надежда в себе си. Казах и на мача с Ботев, че има шанс. Висок морал от отбора на Славия. Видяхте и миналата година какво се случи в Англия. Напълно заслужено печелим. Тази титла е по-сладка без да подценяваме и тази от миналата година. Полусесзонът беше изключително кървав. Хората които обвиняваха Славия в едно или друго, сега трябва да им се извинят. Щастлив съм, че за втора поредна година печелим титлата. Бяхме с едно ниво над нашите конкуренти. В преките мачове показахме добри. Доголяма степен можеше да решим всичко на Герена. Втора поредна година отново сме шампиони. Надявам се следващата година отново да сме шампиони", коментира Петев след победата в Монтана.

„Всички знаехме и се надяваме за това. Три дни след загубата от Левски играхме срещу Ботев. В някои мачове не бяхме чак толкова убедителни, но футболистите не са роботи. Определено сме допускали грешки, но ние сме хора. Съжалявам за мача на Герена, че създадохме много ситуации, но не вкарахме. Това е футболът. И миналата година станахме шампиони в последния кръг, така беше и сега. Все още не съм говорил със собствениците, които не са в България", сподели още Петев.

Той отказа да коментира каква е премията за шампионската титла.