За две седмици спират движението и през ВСИ
За две седмици спират движението и през ВСИ / netinfo

За 14 дни ще остане затворено за движение източно платно на ул. „Менделеев”  до бул. „Санкт Петербург”, предупреждават от Общината. Ограничението се налага заради ремонтни дейности и влиза в сила от вторник 30 юли  до 12 август 2013 г. включително. През този период автобусите по 3 линии от масовия градски транспорт ще пътуват също с  променен маршрут.

От „Асеновградско шосе” рейсовете с № 10 в посока квартал  „Христо Смирненски” ще завиват  наляво по ул.”Менделеев”, надясно по бул.”Найчо Цанов”, ще продължават по бул.”Санкт Петербург”  и наляво по бул.”Източен”. В обратна посока маршрутът остава  непроменен.

Автобусите с № 17 от „Тракия” ще вървят по същия маршрут до  ул.”Найчо Цанов”, след което ще завиват наляво по бул.”Христо Ботев” и през Бетонен мост ще излизат на бул.”Македония”. Оттам ще минават наляво по ул.”Скопие” и надясно  по бул.  „Кукленско шосе, след което ще продължават по утвърдения маршрут на  Общинската транспортна схема. В обратна посока движението също не се непроменя.

Всички рейсове по линия № 99 ще продължават от бул.”Найчо Цанов” направо по бул.“Цар Борис III-ти Обединител“.