Славчо : Лидер влиза в следващия общински съвет
Славчо : Лидер влиза в следващия общински съвет / netinfo

Генерален план за организация на движението в града, който трябва да реши проблемите с паркирането, както и разработени идеи за развитието на спорта, културата и комуникациите, са готови да предложат от ПП „Лидер”, заяви след срещата си днес с кмета градският председател на партията Георги Бояджиев.

Днес той се срещна и с председателя на общинския съвет Илко Илиев, който се съгласи, че трябва да се разработи нова транспортна схема на града и че ще разгледа сериозно направените предложения за това.

Това, че Лидер нямат в момента общински съветник в Пловдив ще бъде поправено след 3 години, каза кметът Славчо Атанасов, след като прие декларация за одобрение на управлението на града от Георги Бояджиев.

Според него Бояджиев е бил добър шеф на Общинска охрана, но е имало политическо решение на ГЕРБ той да бъде свален от поста. Общината е винаги отворена за професионалисти, каза още кметът и заяви цитирам, че „ в управлението на града не трябва да има парашутисти, спуснати по партийна линия”.

Градът ни има сериозна нужда от инвестиции и ефективно управление, се казва още в декларацията за подкрепа от ПП „Лидер”. Надяваме се, че настъпилите проблеми не са самоцелни и общинската администрация ще заработи активно за преодоляването и решаването на проблемите на града.

Ние ще подкрепяме всички полезни решения за Пловдив и ще помагаме в управлението, обещават от „Лидер”.

Междувременно на есенния панаир, чешки фирми представят решения свързани с решаването на проблема със задръстванията и обществения транспорт, чрез методи за регулиране и координацията на движението от областта на телематиката.