Хаджи Димитър
Хаджи Димитър / netinfo
Стартира ремонт на част от булевард „Хаджи Димитър“ в район „Западен”. Преасфалтирането на важната отсечка е част от рехабилитацията на пътната мрежа, която предприе районната администрация през лятото.
 
„Булевард „Хаджи Димитър“ е един от най-натоварените в района. Специално за платното, което води към район „Южен“ имахме множество жалби, постъпили в кметството. Тук не просто ще запълним дупките, а ще преасфалтираме голям участък от пътното платно“, заяви кметът на района Димитър Колев.
 
Той уточни, че в община Пловдив вече има и готово техническо задание за премахване на паветата и асфалтиране на целия булевард „Хаджи Димитър“. Това бе и един от приоритетите, които кметът на района си постави в началото на мандата.
 
Колев припомни, че до момента са запълнени дупките по части от улиците „Явор”, „Пепелаша“ и „Копривките”. Предстои да бъдат ремонтирани и неравностите по продължението на улица „Царевец“. Отсечката е изключително важна, тъй като именно на нея се намира и спешния център на УМБАЛ „Свети Георги“.