Холандските университети са добра възможност за българските младежи
Холандските университети са добра възможност за българските младежи / Sky Lines
След  БРЕКЗИТ във Великобритания, все повече български студенти се насочват да учат в Холандия, където таксите за обучение са почти равностойни на тези, в България. Привлича ги възможността още по време на следването да практикуват в големи компании и да добият реални практически умения в избраната специалност.

Представители на три холандски традиционни университета тези дни са България, за да представят разнообразието от бакалавърски и магистърски програми на английски език, които предлагат и за да разкрият предимствата на обучението в Холандия.

След срещите им през уикенда с кандидат-студенти във Варна и София, днес от 18:00 ч. те ще са Пловдив, като събитието е в хотел Рамада Тримонциум.

Tilburg, Utrecht и Radboud University са сред институциите, които неизменно присъстват в световните класации за висше образование.

Програмите за обучение на гостуващите университети покриват широк спектър от специалности в сфери като: бизнес и икономика, право, публична администрация, медии и комуникация, социални и поведенчески науки, математика, информационни технологии, природни науки, медицина, изкуство и култура, педагогика и др. Програмата на събитието включва презентация, след края на която гостите ще имат възможност за индивидуална среща с представителите на холандските висши учебни заведения.

Входът за събитието е безплатен.