Избори.
Избори. / netinfo
Само пловдивчани в листата на "Обединени патриоти"
Коалиция „Обединени патриоти“ регистрира кандидатската си листа за народни представители на предстоящите парламентарни избори в РИК 16, съобщиха за Дарик от градската структура на ВМРО.
 
Както вече съобщихме, водач на листата е бившият кмет на Пловдив и депутат в 43-то Народно събрание Славчо Атанасов. След него е общинският съветник и координатор от ВМРО Александър Сиди, на трета позиция е Димитър Керин от ПП „Атака“. Четвърти е Костадин Гаров от НФСБ. В листата са още общинските съветници Илко Илиев и Слави Георгиев, както и зам.-кметът на район "Южен" Павел Милушев.

Влизаме в тези избори със силна листа – на хора с опит, но и с енергията на новите лица, както и с достойното представителство на всички големи общини в региона. Това заяви минути след регистрацията на листата на Обединени патриоти водачът й Борис Ячев. След него е лицето на „Атака“ в областта – Магдалена Ташева. Следват ги областният координатор на НФСБ и общински съветник от Карлово Андон Андонов, зам.-председателят на ОбС в община „Марица“ и активист на ВМРО Георги Какалов, Светлозар Янков – също общински съветник от ВМРО в Карлово.
 
От „Да, България“ съобщиха за Дарик, че в момента доуточняват номинациите и до няколко часа кандидатските им листи за 16 и 17 МИР ще бъдат готови и оповестени.
 
Очаквайте подробности.