Главният секретар на МВР Младен Маринов дойде спешно в Пловдив, заради показния разстрел в парк Лаута
Главният секретар на МВР Младен Маринов дойде спешно в Пловдив, заради показния разстрел в парк Лаута / Искра Койчева, Дарик Пловдив
убийство Пловдив
94349
убийство Пловдив
  • убийство Пловдив
"Работим по широк кръг от версии за убийството на 43-годишния мъж в Пловдив. Към момента няма заподозрени". Това заяви пред Дарик  в Пловдив главният секретар на МВР Младен Маринов по повод показния разстрел, който стана тази сутрин в парк "Лаута" в града.

Застреляха бизнесмен в Пловдив (СНИМКИ)
 
След тежкия случай, Маринов свика спешно заседание в града под тепетата, което се проведе в сградата на Криминална полиция.  Убиецът на 43-годишният Данаил Божилов е дебнел в храстите, където загиналият е разхождал всекидневно кучето си. Директорът на полицията в Пловдив главен комисар Атанас Илков вече съобщи, че убийството е станало около 7.45 тази сутрин. Случайни минувачи са чули изстрела и са намерили тялото на простреляният мъж.
 
Заподозрени на този етап за показаното убийство няма, заяви главният секретар на МВР. "Работим  по всички възможни версии, като не изключваме нито една от тях",  каза още комисар Младен Маринов.

Кой е разстреляният мъж в парк "Лаута"?

Убитият мъж  е от Дупница, но от 10 години живее и работи в града под тепетата, собственик е на соларни студиа. Той е с чисто съдебно минало. Роднините на загиналият са разпитани, прегледани са и всички записи от видеокамерите в парк "Лаута".

убийство Пловдив
Искра Койчева, Дарик Пловдив

Работата по изясняване на убийството продължава.