/ снимки: Кирил Кирилов
Фюри - Кобрата
99365
Фюри - Кобрата
  • Фюри - Кобрата
Ако не бях уверен в победата си над Кобрата, въобще нямаше да идвам в България. Аз съм по-млад, по-жаден за победа боец от него. Това заяви в Пловдив съперникът на Кубрат Пулев в тежка категория боксьорът Хюи Фюри. Той добави, че търси предизвикателсвтата и затова е тук.
 
На британския боксьор бяха припомнени думите на Пулев, че единственото предимство на Фюри на ринга, е че знае английски, при което той отвърна: „Когато получи удар в лицето, тогава ще разбере кое е предимството“.
 
Британецът коментира и Пловдив. Той каза, че е бил посрещнат много гостоприемно:  „Това е много красив град, така че ще се поразходя и за мен е голямо удоволствие, че съм тук.“

Хюи Фюри, Ивайло Гоцев и Питър Фюри
netinfo

 
Заедно със спортиста в града под тепетата беше и неговия баща, треньор и бивш боксьор Питър Фюри. Той заяви, че на 27 октомври в Арена Армеец очаква много интересен и мъжки двубой: „Очаквам добър бой, това е битка за световен финал, така че ще е голяма нощ, голямо удоволствие е, че сме тук сред българите и сме щастливи от това. Вижте, бой срещу бой е лесната част. Сега ние трябва да се насладим на битката, да влезем в нея и да дадем най-доброто от себе си“.
 
Хюи Фюри разгледа някои от забележителностите на града, като Римския стадион и Античния театър. Той е гост на мениджъра на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев.

Фюри даде първо автограф на Стефчо
netinfo