Евроком България с ново лице през новия медиен сезон
Евроком България с ново лице през новия медиен сезон / netinfo
Сутрешният блок 4+1 на телевизия Евроком България ще има повторние всеки ден от 19.00 часа по желание на зрителите, съобщават от медията. То ще включва интервю с най-интересните гости и полезни съвети, дадени в предаването на живо сутринта.

Декорът на 4+1 е изцяло обновен и в него са предвидени места за представяне на картини на пловдивски художници всяка седмица. От 3 до 7 септрември в Евроком България гостува творчеството на художника Атанас Хранов. Той представя две от своите картини в студиото и днес разказа историята на тяхното създаване. Инициативата на сутрешния блок цели да се даде допълнителна възможност на пловдивските автори да представят своите творби пред масовата публика в града и в цялата страна.

От днес влиза в сила и новият час на излъчване на централната емисия новини – 19.30 часа. Стартират и първите следваканционни издания на директните предавания с участие на зрители по телефона – младежката игра “Сфера” от 17. 30 часа и публицистичното толк-шоу “Директно” с Радослав Кошински от 18.30 часа.