Защо съдът остави Зелов в ареста и кога е образувано  наказателното производство
Защо съдът остави Зелов в ареста и кога е образувано наказателното производство / dariknews

Защо съдът остави Зелов в ареста и кога е образувано  наказателното производство
netinfo

По-малко от 4 500 се включиха в почистването, но все пак
понамалихме боклуците

Защо съдът остави Зелов в ареста и на коя дата е образувано
наказателното производство

Председателят на общинския съвет за последствията от ареста на
зам.-кмета и бойкота на групата на БНД

За какъв инцидент Окръжна прокуратура е внесла
обвинителен акт срещу селски кмет

Според кого след 3-4 години в страната ще се усети глад за учители,
заради масово пенсиониране

Има ли плевенска връзка във величавото и трагично покоряване
преди 28 години на Еверест от Христо Проданов

Защо съдът остави Зелов в ареста и кога е образувано  наказателното производство
netinfo

Оставиха в ареста зам.-кмета Алексей Зелов. Днес изтича 3-дневният срок за обжалване на мярката, наложена от Окръжен съд - Плевен пред великотърновския Апелативен съд

Общински и държавни институции, организации и стотици граждани се включиха в кампанията „Да изчистим България за един ден". Градът бе поделен на райони, а събраният боклук - изнасян с помощта на специализирана техника. От областната управа и звена на държавни структури чистиха в Кайлъка, от Община Плевен - в Скобелевия парк. За трета поредна година в кампанията се включи и Прокуратурата. Да чистят излязоха и хората в село Коиловци

На 10 май, събота, Министерският съвет начело с премиера Пламен Орешарски ще проведе в Плевен изнесено заседание. Освен обсъждането на държавните дела програмата на кабинета включва и първа копка на завода за кабели „Нексанс Аутоелектрик"

Отдават под наем новия басейн на Плевен с публично оповестен конкурс. Общината търси наемател и за целия терен на Летния театър в Кайлъка, в бъдеще ще възстановява обекта със средства по оперативните програми


Отдел "ЕСГРАОН" започва прием на заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия от избиратели с трайни увреждания. Документите ще се подават в дните от 1 до 4 май.

Окръжната прокуратура на Плевен внесе в съда два обвинителни акта - срещу кмета на село Дисевица заради смъртта на 4-годишно дете, и срещу 74-годишен мъж от Телиш, опитал да умъртви 64-годишен свой съселянин. И по двете обвинения предстои насрочване на дати в Окръжен съд - Плевен за първи съдебни заседания.

Защо съдът остави Зелов в ареста и кога е образувано  наказателното производство
netinfo

Поройните дъждове заляха къщи в Голяма Желязна, съобщава регионалният вестник "Зетра" в новия си брой. Падналите количества там са около 80 л/кв. м. Пострадаха около 20 къщи.

Плевенският окръжен съд наложи мярка „задържане под стража" на заместник-кмета на Плевен Алексей Зелов, който бе арестуван във вторник при акция на ДАНС. "Невинен е, ще обжалваме", казва адвокатът му пред "Зетра".

Нов директор има областната дирекция Инспекция по труда в Ловеч. От 17 април след проведен конкурс инспекцията се ръководи от Камен Спасовски.
Новаторство и нестандартни идеи показаха гимназисти от Плевен, Славяново, Велико Търново и Враца на регионален панаир на учебните компании, който се проведе в Плевен в неделя. Безработицата в Ловешко с 5 пункта по-висока от средната за страната.

С публично оповестен конкурс ще бъде определен наемателят на общинския плувен басейн в Плевен.
Парад на приказките събра децата на Ловеч. Пътуваща изложба на автори от България и Норвегия откриха в Левски.

Защо съдът остави Зелов в ареста и кога е образувано  наказателното производство
netinfo

„Цветко Цветков - шеф на борд, осем младежи напускат БСП", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". От материала става ясно, че председателят на общинския съвет на БСП е назначен за шеф на борда на директорите на Национална компания „Стратегически и инфраструктурни проекти", а осем членове на младежката организация на БСП се присъединяват към АБВ.

На стр. 3 - всичко известно около арестуването на зам.-кмета Алексей Зелов с обвинение за подкуп от 4 хил. лева.
Подробност от пресконференцията на Румен Петков и за приемния ден на Петър Дулев можете да четете на стр. 4.

„На пук на кризата, бизнесът с почистване процъфтява" и „Парти агенции дерат кожи на абитуриенти" са част от заглавията на страницата за бизнес.
„Половината от бебетата, родени в Плевен, са от други градове", е установило изданието в материал на стр. 6.

Акцентът на страницата „Артседмица" е разговор с новия директор на РИМ Владимир Найденов.
„Евродепутатите от АБВ ще бранят българския национален интерес", заявява в интервю пред вестника Румен Петков, който е основен организационен двигател на движението.

Стр. 9 е посветена на кръводаряването, а заглавието е „Редовните кръводарители от региона - или на гурбет в чужбина, или остарели".Както винаги - разнообразна спортна информация на стр. 15. 
От последната 16-та ще научите как „Плевенските брейкъри от „Ефект" вече забавляват публиката в Кипър".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.