biznesmen
biznesmen / dariknews.archive
За 16-ти пореден път Браншова Бизнес Камара – Плевен и Община Плевен организираха традиционния Благотворителен бал с церемония по връчването на престижните отличия „Бизнесмен на годината – Плевен 2017“ и „Инвеститор на годината – Плевен 2017“.
biznesmen
dariknews.archive

Събитието се проведе в залата на Военния клуб в Плевен като гала-спектакълът, който се състоя преди връчването беше воден от Борис Солтарийски от „Куку бенд“.
Сред официалните гости бяха кметът на Плевен Георг Спартгански, който е и патрон на „Бизнесмен на годината“2017, председателят на Общинския съвет Мартин Митев, както и зам.-кметовете Милен Яков и Стефан Милев.

biznesmen
dariknews.archive

Голямата награда „Бизнесмен на годината“ – 2017, беше връчена на фирма „Димитров“ ООД с управител Магдален Димитров, който получи изящната статуетка „Надежда“, изработена от плевенския скулптор Адалберт Николов.

biznesmen
dariknews.archive

"Това е един приз, който аз получавам за втори път и ви уверявам, че той е  резултат от всеотдайната работа на мениджърския екип на групата Димитров. Ние предвиждаме още нови проекти в нашия град и сме спокойни, защото виждаме, че, в резултат на новото управление на общината, и най-вече от страна на градоначалника, в Плевен започва един ренесанс след последните години на движение надолу. Обръщаме изключително внимание на нашите социални отговорности и грижата за нашия персонал” – заяви Магдален Димитров, след като статуетката му беше връчена от кмета на Плевен Георг Спартански.

nagradi
dariknews.archive

Димитров подчерта, че по линия на социалната си политика, фирмата развива нови проекти като медицински център, училище и детска градина, клуб за релакс и развлечения, парко и еко среда на работа. 

Призът „Инвеститор на годината“ беше връчен на МБАЛ „Сърце и мозък“ със собственик Тихомир Каменов, който получи статуетка „Устрем“, също изработена от Адалберт Николов.

biznesmen
dariknews.archive

Грамота за най-успешно представена фирма в отрасъл „Лека промишленост” през 2017 г. получи „Илина” ООД с управители Бойко Рачев и Маргарита Тодорова.

biznesmen
dariknews.archive
 

Грамота за фирма с обществена значимост през 2017 г. бе присъдена на „Лаурус 22“ ЕООД с управител Цветелина Чолакова.

biznesmen
dariknews.archive
 

Грамотата за най-успешно представяне на фирма в отрасъл Земеделие през 2017 г. беше връчена на фирма „Керчев и синове“ ООД с управител Пламен Керчев.

biznesmen
dariknews.archive
 

За уникален проект през 2017 г., грампта получи „ИДА – ВЕТ“ ЕООД с управител д-р Ивайло Илиев.

biznesmen
dariknews.archive
 

Грамотата за най-успешно представяне на фирма в отрасъл Производство през 2017 г. бе за „Унипос“ ООД с управител Лъчезар Петров.

biznesmen
dariknews.archive
 

Грамота за най-успешно представяне на фирма в категория Здравеопазване през 2017 г. получи МБАЛ И ДКЦ „Авис Медика“ с управител д-р Владимир Андреев.

biznesmen
dariknews.archive
 

С грамота за успешно развиваща се фирма бе наградена „Сартен България“ АД с управители Зеки Саръбекир и Зерен Гюзелбахар и изпълнителен директор Бранимир Младенов.

biznesmen
dariknews.archive

На благотворителния бал, управителят на "Димитров-ООД" Магдален Димитров, направи и най-голямото дарение за Фонда за даровити деца, като закупи картина, нарисувана от едно от талантливите деца на Арт школа „Колорит“ с ръководител Майя Ананиева - Кристиян Недков за 5000 лева. 
Общата сума от благотворителния бал достигна 16 000 лева.

1
dariknews.archive

В разнообразната програма на гала-спектакъла участие взеха Общински хор „Гена Димитрова“, Dance Academy – участници в Dancing Stars, Bailando, Vip Dance, Music Idol, трио цигулки, Антонио, Марио и Христо – възпитаници на Николай Михайлов в Школата по китара към читалище „ЛИК“, певицата Биляна Добрева, Гласът на България за 2017 г. – Радко Петков, а финалните изпълнения за вечерта бяха на Борис Солтарийски.

businesman
dariknews.archive

biznesmen
dariknews.archive

1
dariknews.archive

1
dariknews.archive

1
dariknews.archive

1
dariknews.archive

1
dariknews.archive

1
dariknews.archive

1
dariknews.archive

Фирма „Димитров” е създадена през 1991 г. и е специализирана в производството на мъжка мода – костюми, сака, панталони и палта. Днес е партньор на най-големите световни брандове в областта на мъжката мода. Производството на предприятието е разгърнато на площ от 40 000 квадратни метра - в три сгради, с месечен капацитет от 51 000 мъжки сака и 38 000 мъжки панталона, като фирмата покрива най-високите социални стандарти съвместно със своите партньори от Hugo Boss.
Основна стратегическа цел за развитието на групата "Димитров" е утвърждаването и продажбата на собствените търговски марки Desizo Monni и Monni в чужбина чрез разкриване на собствени  магазини  не само в държави в Европа, но и в Азия, като намеренията са те достигнат няколко стотин. Предвижда се и строителството  на голям логистичен център в Плевен.