Владислав Милчев е водач и мажоритарен кандидат на Лидер с Новото време в Плевен
Владислав Милчев е водач и мажоритарен кандидат на Лидер с Новото време в Плевен / netinfo
Владислав Милчев е водач и мажоритарен кандидат на Лидер в Плевен
20459
Владислав Милчев е водач и мажоритарен кандидат на Лидер в Плевен
  • Владислав Милчев е водач и мажоритарен кандидат на Лидер в Плевен


Мажоритарният кандидат и водач на пропорционалната листа на ПП Лидер с Новото време в Плевен Владислав Милчев направи днес първата си официална среща с плевенските медии. 35-годишният плевенчанин е магистър по право и от `97 година се занимава с бизнес, като управител и съдружник на 10 фирми с разнородна дейност.

В политиката той е навлязъл преди две години, когато заедно с Христо Ковачки поставиха началото на ПП Лидер. На срещата с журналисти присъстваха и останалите от плевенската листа, сред които инж. Светла Вълова, Соня Цанова и Людмил Евтимов - хора познати от бизнессредите. Чрез медиите Владислав Милчев се обърна към всички български избиратели, които са гласували на евровота. Той благодари и на онези 146 000 българи, които са дали увереност на Лидер, че политическият проект на партията има бъдеще.

Милчев очерта и основните приоритети на партията, които са насочени главно към стабилизирането на икономиката на страната, запазване на работните места и откриване на нови такива. Представителите на Лидер в Плевен начело с младия си водач заявиха, че са дали ясни и категорични обещания на хората, които работят в многобройните им предприятия, въпреки кризата до края на годината нито един работник да не бъде съкратен.

За Плевен сме направили две много големи инвестиции,  които до момента не сме изтъквали, за разлика от другите, подчерта Владислав Милчев. Той поясни, че са инвестирали след закупуването на ТЕЦ Плевен 35 милиона долара за най-модерното съоръжение за производство на ток и електроенергия, благодарение на което плевенчани имат най-евтината топла вода и парно след столичани.

Другата голяма инвестиция са 7-те милиона, вложени в Сторко за вдигане на капацитета на предприятието и отваряне на нови работни места. Владислав Милчев сподели, че Лидер очаква да спечели два мандата в Плевен и минимум 20 в страната. Той обяви, че ще водят толерантна кампания и подкрепи обещанието с думите "Искаме хората да видят доброто в нас, а не лошото в другите".