Unisonic пристига с нов барабанист на Lovech Rock Fest 2016
Unisonic пристига с нов барабанист на Lovech Rock Fest 2016 / netinfo

Unisonic пристига с нов барабанист на Lovech Rock Fest 2016, съобщават от пресцентъра на община Ловеч. Майкъл Ере - барабанистът на GAMMA RAY заменя предишния Коста Зафириу за шоуто на 23 септември.

Според басиста на бандата Денис Уорд Коста е решил да напусне групата в началото на септември и да се пенсионира след тежкия труд като барабанист на метъл-група.

„Майкъл е перфектният избор засега - велик барабанист, много приятен човек и колега от GAMMA RAY. Били сме заедно на турне и той е запознат с начина на живот в Unisonic. На първите репетиции свършихме изключителна работа и с нетърпение очакваме да свирим с него на шоуто в Ловеч", разказва басистът.

Култовите имена Михаел Киске и Кай Хансен, бившите членове на Halloween, заедно с Арманд Майер и Денис Уорд пристигат в Ловеч късно вечерта на 22 септември след полет до София.

Пръв в Ловеч от групата в ранния следобед пристига Себастин „Баси" Рьодер, който през 2012 г. направи голямо турне из целия свят с хард рок банди като Bonfire и Kreator. Себастин Рьодер е китарист и звукозаписен специалист.

Самият концерт е на 23 септември от 21:30 ч.