Удостоиха хотел Дипломат Плаза с приз Регионален Antiaging център на Балканите
Удостоиха хотел Дипломат Плаза с приз Регионален Antiaging център на Балканите / diplomat.plaza

На 19 февруари 2015 г. Балкански Алианс на Хотелиерските Асоциации/БАХА/ връчи на официална церемония в Белград - Сърбия своите годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството и мениджмънта.

Diplomat Plaza Hotel & Resort в град Луковит получи приза от БАХА за Регионален Antiaging център на Балканите.

През последните 5 години хотелът се позиционира съвсем категорично като Spa, Wellness и Аntiaging дестинация. Не случайно през 2012 г. Diplomat Plaza Hotel & Resort спечели приза на Българската Хотелиерска и Ресторантьорска асоциация за Wellness хотел на годината.

Сега, три години по-късно получава и приза за Antiaging център на Балканите. Именно тези големи награди са обективния израз на една дълга и задълбочена работа на екипа на хотела.

„Разбира се, че се радваме! За нас е огромна чест и отговорност! Много труд и старание положихме и продължаваме да работим усилено в тази насока, за да се позиционираме в категорията Spa, Wellness и Аntiaging", сподели управителят на Diplomat Plaza Hotel & Resort Ангел Станев.

Удостоиха хотел Дипломат Плаза с приз Регионален Antiaging център на Балканите
netinfo

"Сега, получавайки този приз главна наша цел е да доразвием постигнатото, да събудим културата в хората за постоянна и ежедневна грижа към тялото и духа. Не мога да скрия, че е много трудно да презентираш един не толкова познат регион, но когато хората ни посетят, видят и най-вече усетят резултата върху себе си, това ги кара да се връщат отново и отново. Ето тогава си казвам, че всичко си струва и региона наистина е уникален!", каза г-н Станев.

Вълшебната дума „аnti-aging" означава запазване здравето на тялото, което е пряко свързано със забавяне на процесите на стареенето. Въпреки, че времето не може да бъде спряно, може да се работи, за да живеем по-дълго и качествено. Мотото е „Да остаряваме бавно", а защо не и красиво. Antiaging е едно ново направление развито в световен мащаб, която цел е да удължи годините на човешкия живот.

Силата на магическата енергия на Луковит и региона се прелива във всеки, който се е потопил в богатата палитра на исторически, културни и природни съкровища на това вълшебно място.

Благодарение на този факт и Община Луковит получи от БАХА приза за Wellness дестинация на Балканите.