Създадоха нова структура на Предприемачи - ГЕРБ-Плевен
Създадоха нова структура на Предприемачи - ГЕРБ-Плевен / gerb.pleven

Предприемачи, членове на ГЕРБ от област Плевен се събраха на съвещание, за да изберат свое ръководство. Това стана на 1 август вечерта в зала „Гена Димитрова" в Плевен, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ в Плевен.

Председателстващ събранието бе областният координатор на ГЕРБ-Плевен Владислав Николов. Представители на 5 общини от Плевенска област направиха своите номинации за ръководство на структурата на Предприемачите в ГЕРБ - Плевен.

Областният координатор на ГЕРБ - Плевен Владислав Николов обясни регламента и уточни, че ръководният орган на структурата се състои от петима души - председател, секретар и трима членове.

Създадоха нова структура на Предприемачи  ГЕРБПлевен
netinfo

Той направи и първата номинация като издигна кандидатурата на Румен Христов за областен ръководител на Предприемачи ГЕРБ. От общинското ръководство на партията в Левски бе издигната кандидатурата на Детелин Николов - кмет на село Обнова. Предложението от Червен Бряг бе за Анатоли Цеков.

Ръководството на ГЕРБ в община Пордим пък направи номинация за секретар на структурата на предприемачите в ГЕРБ. Това е Борислав Александров, а кандидатът на община Гулянци бе Силвана Янкова. Всеки един от номинираните представи лично своята биография и професионален опит. След номинирането предстои утвърждаване на ръководството от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

225 души са предприемачите, които са членове на партия ГЕРБ на територията на Плевенска област.