Street Salseros изпраща годината с горещо Коледно парти
Street Salseros изпраща годината с горещо Коледно парти / Теодор Пеевски
Street Salseros изпраща годината с горещо Коледно парти
36220
Street Salseros изпраща годината с горещо Коледно парти
  • Street Salseros изпраща годината с горещо Коледно парти

С Коледно Салса парти плевенският клуб по латино танци Street Salseros ще отбележи финала на втората успешна година от основаването си. Гореща бачата ще се завихри на 23 декември в нощния бар на хотел Ростов, където се очаква да се съберат най-страстните танцьори в града.

На партито, което започва в 20.30 часа, са поканени всички смелчаци, които обичат движението, прегръдките, купона и притежават широка усмивка. Специална празнична програма са предвидили организаторите Емил Казаков - Бимбо и Кристина Кънева, които са и преподаватели по латино в клуба. Ще има дядо Коледа, Снежанка, много подаръци, много изненади и много музика, обещават Бимбо и Криси, без да издават пикантните подробности.

Плевенският клуб Street Salseros през ноември навърши две години и вече можем да се похвалим с около 50-60 запалени членове, сподели Бимбо. Най-голямото ни постижение е, че успяхме да запалим плевенските мъже по салсата и вече съотношението в клуба е 60:40 в полза на жените. За сравнение, в началото мъжете се брояха на пръсти, разказа с усмивка инструкторът.

Как салсата пленява, скъсява дистанция, създава приятелства, отпуска напрежението и кара човек да забрави предрасъдъците - подробно в прикаченото интервю...