disevica
disevica / slavi mihajlov
Стотици хора от цял свят изпращат дарения за децата от Дисевица, съобщи председателят на Сдружението на сираците в България Слави Михайлов.

disevica
slavi mihajlov

Той отправи сърдечни благодарности към всички хора от цялата страна и зад граница, които са направили истинско Коледно чудо за децата от плевенското село Дисевица.

disevica
slavi mihajlov

"Не мога да опиша с думи благодарностите и на кмета на село Дисевица Пламен Бешков и на директорката на детската градина "ВИТ" Силяна Велинова и екипа на Националното сдружение на сираците в България. Огромна вълна от хора съпричастни и готови да помогнат предизвика апелът ми за  помощ. Благодаря ви от сърце!", сподели в писмо до медиите Слави Михайлов.
Моля, не пращайте повече дрехи и обувки, тъй като успяхме да постигнем целта си да помогнем на тези дечица с вашата безрезервна доброта, помощ и подкрепа!" допълни той в писмото си.

disevica
slavi mihajlov

Михайлов е провел разговор с кмета на община Плевен Георг Спартански, който е споделил в тази връзка, че в началото на новата 2019 година ще свика кметовете на всички села за да предложат деца, които са от бедни семейства и да бъдат пренасочени към тях дрехи и обувки!

disevica
slavi mihajlov

"Благодарим ви от сърце и ви уверяваме, че всичко което сте изпратили за децата в нужда с много любов ще бъде използвано по предназначение от такива деца! Тепърва ни очаква много работа за да оправдаем доверието на всички вас и да изпълним волята ви, повече деца в нужда да бъдат с топли дрехи и обувки!", споделя още в писмото си председателят на Сдружението на сираците в България.

disevica
slavi mihajlov