Районна прокуратура проведе обучение на ученици от Д. Дъбник
Районна прокуратура проведе обучение на ученици от Д. Дъбник / prb.oppleven

На 12 май 2015 година, в град Долни Дъбник, област Плевен в продължение на трайната политика на Районна прокуратура град Плевен да бъде максимално открита към обществеността, бяха проведени обучения на учениците от 9, 10и 11-ти класове на Професионалната гимназия по селско стопанство „Професор Иван Иванов" град Долни Дъбник и СОУ „Христо Ботев" град Долни Дъбник.

Обученията бяха проведени от г-н Владимир Николов- Административен ръководител на Районна прокуратура град Плевен, като присъстваха директорите на училищата, учители, инспектори от Детска педагогическа стая/ИДПС/ при РУ „Полиция" град Долни Дъбник и представител на местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Долни Дъбник.

Районна прокуратура проведе обучение на ученици от Д Дъбник
netinfo

Обученията се проведоха под формата на лекции, с последвали дискусии, задаване на въпроси и отговори. Бяха застъпени темите за ролята и функциите на Прокуратурата в борбата с престъпността, най- често срещаните престъпления сред младите хора, опасностите при работа с интернет и заплахите в киберпространството и редица други. Бяха поставени и обсъдени реални казуси и житейски ситуации. Учениците проявиха голям интерес и поставиха множество въпроси и проблеми.