Психолози от 10 страни провеждат кръгла маса в град Левски
Психолози от 10 страни провеждат кръгла маса в град Левски / dariknews

На 25 и 26 април 2014 г. град Левски ще бъде домакин на втора от предвидените шест Кръгли маси на специалистите от екипите на СОНИК СТАРТ в България.

В рамките на двата дни участниците ще имат възможност да представят работата си на местно ниво, да обменят добри практики, ценни идеи, методи и инструментариум; да анализират своите силни и слаби страни, препятствия и предизвикателства, пред които се изправят в процеса на работата си. Кръглата маса е арена за надграждане на професионалния опит и ефективността на психологическата работа в областта на социалните услуги в СОНИК СТАРТ.

Професионалният форум си поставя за цел да синхронизира експертната методика на специалистите, представяйки местните нужди, разнообразното поле на дейност в центровете за социални услуги, уникалния опит и мнението на всеки един от психолозите на СОНИК СТАРТ.

Инвестицията в човешкия ресурс е отличителна черта на СОНИК СТАРТ и провеждането на кръглата маса е само един от начините, които ежемесечно се прилагат за надграждане на знанията, уменията и увереността на всеки един експерт.