Прохладно лято с уреди за охлаждане Diplomat и Bravissimo
Прохладно лято с уреди за охлаждане Diplomat и Bravissimo / diplomat.bg

Прохлада в дома през летните дни е целта на всеки един от нас през настъпващия сезон.
Като компания, стремяща се да осигури комфорт и качество на живот на своите потребители, „Дипломат Корпорейшън" ООД обогатява ежегодно портфолиото си от продукти и с грижа към клиента, отговори и на тази негова потребност. Уредите за охлаждане присъстват и в тазгодишния сезонен каталог.
Охладителите Diplomat и Bravissimo внасят прохлада и допълнителен комфорт през лятото.

Вентилатори (настолни, стоящи, с водна мъгла за вътрешна употреба и полилей-вентилатори), диспенсери и мобилни уреди за охлаждане и отопление са новите продукти в „семейството".
Настолните вентилатори са с мощност 25 - 27 W и 2 - 3 скрости (в зависимост от модела), автоматично въртене и съобразена с изискванията предпазна решетка. Може да изберете и по-мощния стоящ вентилатор 41 W, който е с 3 степени на скорост, осцилация на 90 градуса и с възможност за регулиране наклона и посоката на охлаждащия въздух.

Вентилаторът с водна мъгла е проектиран специално за вътрешна употреба, с медно - алуминиев мотор и е с възможност за въртене на 90 градуса. Предлага охлаждане и овлажняване на въздуха. 3-литров резервоар за вода, 3 скорости и 3 режима на работа.
Diplomat предлага на пазара и своята подбрана гама климатици, проектирани така, че да удовлетворяват желанията и на най-взискателния потребител. Те винаги са търсеното и подходящо решение за идеална тампература във Вашия дом и офис през четирите сезона на годината. Изключителната хармония от дизайн и съвременни технологии задоволяват и най-изтънчения вкус и желание. Облицовката на външното тяло е изработена от висококачествена неръждаема стомана. Хидрофилна алуминиева решетка на изпарителя и кондензатора позволява на кондензираната вода да изтича между решетките, с което подобрява ефективността на охлаждането. Чрез специалните си функции, те ще Ви осигурят безспорно чист въздух в дома и нежно ще се погрижат за Вашия приятен и спокоен сън.

Двойнофункционалният уред Diplomat (за охлаждане и отопление) е другото много добро решение за настоящия летен сезон. Комбинираният уред предлага охлаждане с вода и кристализираща течност. С 3 степени на охлаждане, 7,5-часов таймер, дистанционно управление и контролен панел. 8-литровият му резервоар за вода е антибактериален и снабден с индикатор за нивото на водата. Изключително мобилен, лесен за употреба и с ниско ниво на шум.

Добро решение за топлите дни е и мобилният охладител Diplomat, който е изключително практичен и функционален, предвид на това, че е с мощност 75 W, 4-литров резервоар, механично управление и автоматични вертикални и хоризонтални жалюзи.

Изберете най-доброто и живейте Качествено ... с уреди за дома Diplomat и Bravissimo!
Търсете ги в магазините, където мислят за Вас, и в онлайн магазина на Diplomat - store.diplomat.bg!