/ dariknews.bg
Традиционният концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си”, посветен на Световния ден на социалната работа тази година ще се състои на 20-ти март, в зала „Катя Попова“ от 17:00 часа.

Празникът се провежда под патронажа на Георг Спартански, кмет на Общината. Концертът е част от събитията, посветени на Седмицата на действие - 19-23 март и 10-годишнината на специалност „Социални дейности“ в Медицински колеж към Медицински университет.
 
Съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги и Областта да сбъднат мечтата си, да реализират творческите си възможности.
 
Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от Плевен и областта: Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост; Дневен център за възрастни с увреждания; Център за специална образователна подкрепа “П. Р. Славейков”; Център за настаняване от семеен тип по Проект: Предоставяне на социални услуги в общността – 6 ЦНСТ за деца и младежи, изведени от специализирани институции; Център за социална рехабилитация и интеграция – Плевен; Комплекс за социални услуги – ЦНСТ 2 в Пордим.
         
С музикално изпълнение Изабел Пламенова Янева - студентка специалност „Социални дейности“на Медицински колеж към МУ ще поздрави всички присъстващи и бъдещи социални работници по случай професионалният им празник.

В края на концерта великолепните изпълния на Танцов състав „Алеко пее и танцува“ при Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ са поздрав за служителите от социалните услуги, които неуморно се трудят, за да помогнат на всички, които имат мечти да се сбъднат.