Обявяват фотоконкурс „Ловеч денем, Ловеч нощем
Обявяват фотоконкурс „Ловеч денем, Ловеч нощем / dariknews.archive

Фотоконкурс „Ловеч денем, Ловеч нощем" обявява от 1 април Регионалният исторически музей, съобщиха от там. В него могат да участват фотолюбители и професионалисти от всички възрасти от цялата страна. Всеки участник може да представи до две дневни и две нощни фотографии, съпроводени с кратко описание на кадъра, името и възрастта на автора и от кое населено място е.

Фотографиите се приемат на имейла на музея до 27 април и се състезават в два раздела - „Ловеч денем" и „Ловеч нощем". Изпратените снимки ще бъдат публикувани в сайта на музея, а на 28 април ще бъдат обявени критериите за гласуване от всички желаещи за определяне на най-добрите. Номинациите ще са за първо, второ и трето място в двата раздела. Резултатите от гласуването и победителите ще се обявят на музейния сайт на 10 май.

От наградените и подбрани от останалите снимки ще се уреди фотоизложба „Ловеч денем, Ловеч нощем", която ще бъде експонирана в изложбена зала „Покрит мост" на Регионалния исторически музей за Европейската нощ на музеите в средата на май.