Номинираха Диана Данова за член на НИС на Жени-ГЕРБ от Плевен
Номинираха Диана Данова за член на НИС на Жени-ГЕРБ от Плевен / gerb.pleven

Диана Данова, общински съветник от ГЕРБ Плевен, бе номинирана за член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ. Това стана на събрание на Областната дамска структура на 12 януари 2015 г. вечерта. Нейната кандидатура ще бъде издигната на Общото събрание на Жени ГЕРБ, което ще се проведе на 18 януари 2015 г. в НДК в София.

Диана Данова е учител, магистър по математика и информатика, Софийски университет - София. Преподавател в Математическа гимназия „Гео Милев" Плевен. Председател на Съюза на математиците в България за Плевен. Член на постоянната комисия "Култура, вероизповедания и международна дейност" и на постоянната комисия "Образование, спорт и младежки дейности" в Ощински съвет - Плевен. Тя е изключително активна както в професионалната си сфера, така и като общественик.

На областното заседание на Жени ГЕРБ Плевен, което се водеше от областния коордитатор на дамите Петя Василева, бяха избрани и делегати за Общото събрание в неделя. 16 дами ще представляват структурата в Плевенска област на националния форум. Като гост на областното заседание на Жени ГЕРБ присъства и областният координатор на ГЕРБ - Плевен Владислав Николов.

Номинираха Диана Данова за член на НИС на ЖениГЕРБ от Плевен
netinfo