Любомир Петков гласува за по-добрия утрешен ден на Плевен и на България
Любомир Петков гласува за по-добрия утрешен ден на Плевен и на България / Вероника Христова

Кандидатът за кмет на община Плевен Любомир Петков даде своя вот в 120-та секция в ОУ "Йордан Йовков". Петков гласува в 10.30 часа сутринта, придружен от съпругата си Ани и по-голямата си дъщеричка Рада.

"Гласувам за по-добрия утрешен ден на Плевен и на България. Днешният ден е един от малкото дни, в които всичко зависи от гражданите и нищо не зависи от политиците. Затова аз днес упражнявам гражданския си дълг и съм изключитено спокоен. Пожелавам на останалите кандидати за доверието на гражданите да са поне на половина толкова спокойни, колкото съм аз днес", сподели Петков.

Той допълни, че гласува и за връщането на нормалността в българската политика. "Онзи ден като пътувахме със семейството ми, малката ми дъщера ме попита - защо са ме разкъсали на плакатите. Аз гласувам за такава България и за такъв Плевен, че в следващите години моята дъщеря да не ми задава такива въпроси. Гласувам за демократичните устои на България и за по-добрия утрешен ден на нашия град, в който искаме да живеем по-добре", допълни кандидатът за кмет.