/ ОУ „Васил Левски” – Ловеч
Седмокласници от ОУ „Васил Левски“-Ловеч, организираха сами голям благотворителен концерт „Надежда за добро“ в Ловчанско читалище „Наука – 1870 г.“ на 5 март. Инициативата бе в подкрепа на Латинка Банева, музикален педагог в Детската музикална школа към читалището. Тя се нуждае от средства за скъпа операция.

Дарение роботи получи библиотеката в Ловеч

В концерта участваха вокални групи и индивидуални изпълнители от училището, както и много гости, сред които Детско-юношеският църковен хор „Архангелски глас“ към Ловчанска митрополия с ръководител Юлия Тодорова, Детският танцов състав „Елит“, възпитаничките по акордеон на  Латинка Банева Иванеса Илиева и Михаела Хиткова.

11 инвестиционни предложения подадени през 2018 г. в Ловеч

С много аплодисменти бяха посрещнати артистичните музикални изпълнения на шестокласничката Симона Вълчева, петокласничката Преслава Тодорова и седмокласникът Иво-Константин Начев. Впечатляващо бе и изпълнението на Вокална група „Звънче“ при ОУ „Васил Левски“ с ръководител Първолета Съботинова.

С много емоция и енергия се отличиха и водещите на събитието - Стела Карамишева, Иво-Константин Начев и Катерина Събевска, които са и сред основните организатори. Това е поредна инициатива, която учениците от 7 „а” клас реализират в подкрепа на благотворителната кауза.