Блясък, стил и очарование белязаха 57-я шоу-спектакъл Парад на модата
Блясък, стил и очарование белязаха 57-я шоу-спектакъл Парад на модата / archive.dariknews

Тази неделя - 15 декември, в залата на Драматичен театър "Иван Радоев" в Плевен се състоя поредният 57-ми шоу концерт-спектакъл по идея, режисура, постановка и хореография на Георги Ангелов. Близо 40 манекени на възраст от 4 до 18 години представиха 200 нови тоалета, създадени от 15 изявени дизайнери от страната, специално за шоуто.

Блясък стил и очарование белязаха 57я шоуспектакъл "Парад на модата"
netinfo

Спектакълът премина със специалното участие на дизайнери от София като Светла Димитрова, Теодора Кьосева, Галя Златева от Варна, която се представи с колекции за деца и тийнейджъри.

Блясък стил и очарование белязаха 57я шоуспектакъл "Парад на модата"
netinfo

И този път плевенско участие отбеляза Арт студио "Милиел" с дизайнери Мариела Илиева и Милица Илиева. Своят дебют в шоуто направи Марта Мешинска от Плевен, която показа модели, представящи модерно облекло, създадено от рециклирани материали в духа на забързания ритъм на живот на съвременната жена.

Блясък стил и очарование белязаха 57я шоуспектакъл "Парад на модата"
netinfo

В "Парад на модата-2013" бяха представени и бижута на Мария Църкова от Плевен в колекцията на дебютанта в спектакъла Иван Радлов от София - участвал в различни телевизионни реалити формати и автор на сценичните костюми на всички участници в "Dancing stars".
Бижутата на модно студио „Мили-арт" - Милена Христова от Видин бяха показани в рокерската и официална колекция на Светла Димитрова.

57-тото издание на "Парад на модата 2013-2014" се проведе под патронажа на кмета на Плевен проф. д-р Димитър Стойков, а организатори бяха Община Плевен, Сдружение плевенски обществен фонд "Читалища", читалище "Лик" и Георги Ангелов.
Зимният "Парад на модата 2013-2014" се осъществи и със специалното съдействие на "Дарик Радио" и "DarikNews".

Блясък стил и очарование белязаха 57я шоуспектакъл "Парад на модата"
netinfo

Пинк Флойд, Аеросмит, Челентано, Шърли Беси, „Притурила се е планината", както и изпълненията на плевенски поп певци, определиха музикалната атмосфера по време на шоу-спектакъла.
За звука в залата се погрижи Асен Антонов, а музикалната компилация бе дело на Николай Колев.