89 плевенски фирми ще бъдат обслужвани отново от офиса на НАП-Плевен
89 плевенски фирми ще бъдат обслужвани отново от офиса на НАП-Плевен / dariknews

От 1 май 2014 г. се закриват структурите „Средни данъкоплатци и осигурители" в Териториалните дирекции на НАП в градовете Велико Търново, Варна, Бургас и Пловдив с Решение на Управителния съвет на НАП взето на 10 април. Обслужването на фирмите преминава към офиса на НАП по регистрация на съответното дружество. Всички клиенти на администрацията са уведомени за предстоящите организационни промени, като допълнително информация може да се намери на интернет страницата на НАП - www.nap.bg.

Осемдесет и девет фирми от Плевенска област отново ще бъдат обслужвани в плевенския офис на НАП считано от 1 май 2014 г. От ръководството на офиса гарантират, че проблеми за фирмите, които досега са се обслужвали от дирекцията във Велико Търново, няма да има. Те ще бъдат уведомени чрез имейл или телефонно обаждане и служебно пререгистрирани по адрес на дружеството. Тоест от тях не се изискват никакви действия във връзка с преструктурирането на Агенцията.

Най-крупните фирми от Плевенско пък години наред се обслужват директно в София, в дирекция „Големи данъкоплатци и осигурители" - структурата, която обслужва най-големите клиенти на приходната администрация. Дирекция ГДО в град София е с нов адрес и вече се намира на ул. „Аксаков" № 29.

Повече информация, банковите сметки на офисите на НАП, както и контакти на структурите на Агенцията, клиентите могат да получат на телефона за консултации в офис на НАП Плевен 064 898 336, както и на информационния телефон 0700 18 700 на цената на един разговор от цялата страна.